19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Λουκέτο» στο Eurocup θέλει η Ούνικς

Το Eurocup αναζητεί τρόπο για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που έχει διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλες οι ομάδες θέλουν να επιστρέψουν στη δράση.

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν εξέφρασε τις επιφυλάξεις του αναφορικά με το κατά πόσο είναι ουσιαστικό να συνεχιστούν οι αγώνες, με την υγειονομική κρίση από τη ραγδαία εξάπλωση του ιού COVID-19 παγκοσμίως να μην έχει ξεπεραστεί ακόμα. Όπως τόνισε ο Εβγκένι Μπογκάτσεφ στο διεθνές πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας RIA Novosti: «Περιμένουμε να δούμε τι θα ανακοινώσει η Ευρωλίγκα στις 24 Μαΐου. Δεν νομίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί, αλλά είναι προφανές ότι το επιθυμούν. Δεν θέλουμε αγώνες χωρίς κόσμο. Επιπλέον, υπάρχει και το πρόβλημα να μαζέψουμε όλους τους Αμερικανούς παίκτες. Εάν δεν τους αφήσουν να ταξιδέψουν; Καλύτερα να μην υπήρχε καν το ενδεχόμενο της συνέχισης της σεζόν. Δεν προκαλεί ενδιαφέρον».

Στο σημείο της διακοπής του Eurocup το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίφτη είχε εξασφαλίσει την παρουσία του στα προημιτελικά και θα έπαιζε με την Παρτιζάν. Η διοργανώτρια αρχή σκέφτεται την προοπτική να διεξάγει Φάιναλ Έιτ με νοκ άουτ ματς κεκλεισμένων των θυρών, αντί πλέι οφ, αλλά οι Ρώσοι δεν βρίσκουν πως υπάρχει νόημα. «Είναι προτιμότερο να προετοιμαστούμε για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μακάρι να είναι δυνατό να υπάρξει νέα σεζόν. Κακώς το προσπαθούν για φέτος. Κακώς αναβάλουν την απόφαση αυτή. Είμαι αντίθετος στο να συνεχιστούν τα παιχνίδια στα τέλη Ιουλίου. Κάποιοι παίκτες, στην ουσία, θα είναι ήδη σε άλλες ομάδες έως τότε», συμπλήρωσε ο ισχυρός άνδρας της Ούνικς Καζάν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ