22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λοτζέσκι: «Την Κυριακή θα γίνει “πόλεμος”»

Ο Ματ Λοτζέσκι ήταν εμφανώς απογοητευμένος από την κακή αμυντική εμφάνιση της ομάδας του σε δηλώσεις που έκανε ύστερα από το τέλος του αγώνα, ενώ μίλησε παράλληλα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι της Κυριακής, το οποίο μάλιστα δε δίστασε να χαρακτηρίσει "πόλεμο".


«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμασταν πολύ καλοί στο αμυντικό κομμάτι σήμερα και ο Ολυμπιακός κατάφερε από τους 58 πόντους που σκόραρε στο Game 3 να φτάσει σήμερα τους 92. Το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό και λόγω της διαιτησίας. Δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε γρήγορα, κάναμε πολλά λάθη και είχαμε πρόβλημα στα τρίποντα. Πρέπει την Κυριακή να βγούμε με περισσότερη ενέργεια, να ξεκινήσουμε καλύτερα, να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Όλοι στην ομάδα ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε, πολλά από τα παιδιά είναι χρόνια τώρα στην Ελλάδα και ξέρουν πως είναι αυτά τα παιχνίδια».

Στην ερώτηση για το αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ανέβασε τους ρυθμούς σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ο φόργουαρντ των "πρασίνων" απάντησε: «Δεν ανησυχώ γι’ αυτούς τόσο, όσο για το πώς θα αντιδράσουμε εμείς, πως θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Πιστεύω θα βγάλουμε αντίδραση όπως κάναμε και μετά το Game 1, μακάρι να είμαστε έτοιμοι. Φυσικά ο Ολυμπιακός θα έρθει «πεινασμένος», όλοι ξέρουν ότι πρόκειται να γίνει "πόλεμος" την Κυριακή».

Ο Λοτζέσκι σχολίασε ακόμα και την αδυναμία του Παναθηναϊκού να βρεθεί μπροστά στο σκορ: «Η άμυνα μας ήταν πρόβλημα σήμερα, κάθε φορά που καταφέρναμε να μειώσουμε τη διαφορά ο Ολυμπιακός απαντούσε με τρίποντο ή με εύκολο lay up. Το παιχνίδι τελείωσε, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε, να μάθουμε από τα λάθη μας. Την Κυριακή θα παίξουμε στην έδρα μας, θα έχουμε το κοινό μας, η ενέργειά μας θα είναι εκεί».

Ενώ τέλος μίλησε και για το ενδεχόμενο να στεφθεί πρωταθλητής μαζί με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή: «Μακάρι να κερδίσουμε. Αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές προφανώς πρέπει να παίξουμε καλύτερα, δε θα είναι εύκολο παιχνίδι. Δεν μου προκαλούν πίεση αυτά τα παιχνίδια, έχω παίξει πολλά. Ελπίζω να είμαι συγκεντρωμένος, να βοηθήσω την ομάδα και να γίνουμε πρωταθλητές».

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ