21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λοτζέσκι: Ο «δικος μας» Ματ αποχαιρετάει (vid)

Ο Ματ Λοτζέσκι κατά πάσα πιθανότητα έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της ΑΕΚ. Όπως ο ίδιος ανακοίνωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα στην Πάτρα απο τον Προμηθέα, αναχωρεί για τις ΗΠΑ. Ακόμη, ο «άσος» της Ένωσης άφησε το ενδεχόμενο να σταματήσει την καρίερα του.

Τέλος σε μια ένδοξη καρίερα φαίνεται πως ετοιμάζεται να βάλει ο Ματ Λοτζέσκι. Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του καθώς βούρκωσε στην κάμερα της ΕΡΤ, όταν ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες του στην Ελλάδα. Ο Λοτζέσκι είναι απο τους σημαντικότερους ξένους παίκτες που πέρασαν απο την χώρα μας την τελευταία δεκαετία, καθώς έχει «υπηρετήσει» 3 διαφορετικές ομάδες σε βάθος ετών. Βρίσκεται στην χώρα μας απο το 2013 (με ένα μικρό διάλλειμα την σεζόν 2019-20 που φόρεσε την φανέλα της Τόφας στην Τουρκία), αγωνιζόμενος τόσο με την φανέλα των δύο «αιωνίων», Ολυμπιακός (2013-2017) και Παναθηναϊκός (2017-2019) ,όσο και με την φανέλα της ΑΕΚ απο την περσινή σεζόν.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε οι λόγοι της απόσυρσης του είναι καθαρά οικογενειακοί καθώς θέλει να βρίσκεται στο πλευρό των δύο παιδιών του και της γυναίακας του. Η απόφαση του δεν είναι τελική και μένει να το συζητήσει με την σύζυγο του.

Κλείνοντας δήλωσε πως η Ελλάδα είναι δεύτερο σπίτι του, πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στην Ελλάδα, αλλα η καρδία του βρίσκεται στην Αμερική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ