20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λοβ: «Νιώθω άνετα στους Καβαλίερς, θέλω να μείνω»

Ο Κέβιν Λοβ διανύει την έκτη σεζόν στους Καβαλίερς και δηλώνει πανέτοιμος για την έναρξη της χρονιάς ενώ έδωσε τέλος στα σενάρια περί ανταλλαγής του και ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη στην πόλη του Κλίβελαντ.

Πολλοί αστέρες του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια πάνε κι έρχονται σε διάφορες ομάδες αλλά ο Κέβιν Λοβ παραμένει πιστός στρατιώτης των Καβαλίερς. Μπορεί να έχει χάσει από το πλευρό του τους άλλοτε συμπαίκτες Λεμπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ με τους οποίους είχε πανηγυρίσει το μοναδικό του πρωτάθλημα αλλά ο ίδιος δεν δείχνει καμία διάθεση να αποχωριστεί την ομάδα του Τζον Μπείλιν.

Τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί ουκ ολίγες φορές από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να έχει επηρεάσει την απόδοσή του αλλά παραμένει σταθερή αξία στη θέση των ψηλών. Ο 31χρονος φόργουορντ σε δηλώσεις του σε αμερικανικά μέσα διευκρίνισε ότι οι Καβαλίερς είναι η ομάδα στην οποία θέλει να συνεχίσει και έβαλε τέλος στα σενάρια ανταλλαγής του.

«Θέλω να μείνω εδώ. Ανέκαθεν αυτή ήταν η επιθυμία μου. Γνωρίζω πως το ΝΒΑ πάνω από όλα είναι business και το τελευταίο διαστήματα ακούγονται πολλά οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί. Το γεγονός πως ο ατζέντης μου δεν με κάλεσε ούτε μια φόρα μέσα στο καλοκαίρι για περίπτωση ανταλλαγής είναι η απάντηση σε όλες τις φήμες που υπάρχουν ακόμα περί αποχώρησης μου» ενώ συνέχισε:

«Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να φύγω από εδώ. Δεν ξέρω αν θα είναι σε έξι, εφτά χρόνια ή σε τέσσερις μήνες, Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι νιώθω πολύ άνετα σε αυτή την ομάδα. Έχω δεθεί πολύ με την πόλη, τους φιλάθλους και γενικότερα τον οργανισμό. Το μόνο που θέλω είναι να δουλέψω και να γίνω καλύτερος, βοηθώντας τα νέα παιδιά που έχουμε στο ρόστερ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ