18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λοβέρν: «Όνειρό μου να κατακτήσω τον τίτλο της Εuroleague»

Ο Ζοφρί Λοβέρν μπορεί να μην εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Φενέρ αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει τον τίτλο της Εuroleague ενώ δεν έκλεισε την πόρτα για πιθανή επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το προηγούμενο καλοκαίρι έπεισε τον Γάλλο σέντερ να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο έπειτα από τρία χρόνια στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα, καθώς οι συνεχόμενοι τραυματισμοί τον κράτησαν αρκετά πίσω.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε σερβικό μέσο ο Λοβέρν αποκάλυψε το όνειρό του, μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σύντομα ξανά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

«Το όνειρό μου είναι να κερδίσω την Ευρωλίγκα. Όλες οι επιλογές για το μέλλον βρίσκονται στο παιχνίδι και δεν είναι αδύνατη η επιστροφή μου στο NBA. Τίποτα δεν είναι ασφαλές αυτήν τη στιγμή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε και να είμαστε υγιείς. Ελπίζω ότι η σεζόν θα συνεχιστεί, και αν όχι, ανυπομονώ για την επόμενη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ