23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιόνας: «Πέσαμε στην παγίδα»

Η έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε στην Αχαγιά ’82 την ήττα της από τα Μελίσσια, στην Κάτω Αχαΐα, όπως εξήγησε ο Θανάσης Λιόνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με το… αριστερό τις υποχρεώσεις τους στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής, με τον προπονητή τους να παραδέχεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα της πρεμιέρας. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, και κυρίως στα τελευταία δυόμισι λεπτά που παρόλο που είχαμε το προβάδισμα κάποιες κακές άμυνες και αστοχία σε καθαρές επιθέσεις έδωσαν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να μας κλέψει το ματς».

Εν συνεχεία, εξήγησε πως το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και για να έρθουν οι νίκες οι παίκτες του θα πρέπει να… ματώσουν: «Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, πρέπει όμως να καταλάβουμε καλά όλοι ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι συνέχεια του περσινού, η δυναμικότητα των ομάδων του πρωταθλήματος είναι 30% ανώτερη από πέρυσι. Και όπως, επίσης, πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι για να κάνουμε νίκες πρέπει να ματώσουμε. Αν είναι να βρούμε κάτι θετικό από το παιχνίδι αυτό, είναι ότι μας στάλθηκε ένα μήνυμα από το ξεκίνημα ότι τα πράγματα φέτος θα είναι αρκετά δύσκολα. Προχωράμε για το επόμενο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ