23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λιόνας: «Έχουν… μέταλλο οι παίκτες μου»

Η Αχαγιά ’82 άλωσε το κλειστό του Αιγίου, επικρατώντας του τοπικού Κεραυνού, με το Θανάση Λιόνα να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Την έβδομη διαδοχική νίκη του στον 1ο Όμιλο Νότου της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε στη δεύτερη παράταση στο αχαϊκό ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής το συγκρότημα της Κάτω Αχαΐας, με τον προπονητή του να τονίζει σχετικά: «Η σημερινή (χθεσινή, 11/03) νίκη ήταν από τις πιο σημαντικές που κάναμε φέτος. Πρόκειται για την έβδομη σερί, η οποία μας κρατά στα ψηλά της βαθμολογίας. Θέλω να δώσω για ακόμα μία φορά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί έδειξαν ότι διαθέτουν… μέταλλο».

Αναφέρθηκε και στην αντίδραση της ομάδας του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, που χρειάστηκε διπλή παράταση για να αναδείξει νικήτρια την Αχαγιά ’82, συμπληρώνοντας: «Οι παίκτες μου αντέδρασαν πάρα πολύ καλά και συγκεντρωμένα κατά τη διάρκεια και των δύο παρατάσεων, έφεραν το παιχνίδι στα ίσα και τις δύο φορές και στο τέλος ήταν αποφασιστικοί παρά τη μεγάλη πίεση που τους ασκήθηκε από την ομάδα του Κεραυνού, κατάφεραν να φύγουν νικητές. Αυτό κάτι λέει… Μπράβο τους, λοιπόν, για ακόμα μία φορά. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και βλέπουμε ξεχωριστά το επόμενο ματς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ