24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιόλιος: «Στείλαμε μήνυμα στην Ευρώπη» (audio)

Ο Προμηθέας Πατρών πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια στο «Δημήτρης Τόφαλος» και έστειλε το μήνυμά του, σε ολόκληρη την Ευρώπη, πως είναι ικανός για μεγάλα πράγματα.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, μιλώντας στο Sport24 RADIO Patras 104,1, αναφέρθηκε στην υπεροψία με την οποία τους αντιμετώπισαν οι Ιταλοί, τους Πατρινούς φιλάθλους τους οποίους ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς του για τη στήριξή τους σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τους και την πίστη που έχουν άπαντες στην ομάδα για τις δυνατότητές της. «Το πιστεύαμε», έτσι εξήγησε τη νέα επιτυχία τους στο Eurocup.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον προπονητή, Μάκη Γιατρά, χαρακτηρίζοντας προσωπικό επίτευγμά του την ομάδα και τις επιτυχίες της. Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, πως σε ιδιωτική κουβέντα τους πριν από την έναρξη της συνεργασία τους, για δεύτερη φορά, του είπε: «Μάκη, μαζί θα πάμε στην Ευρωλίγκα». Αναφέρθηκε και στους παίκτες, που απαρτίζουν το ρόστερ, εξηγώντας: «Οι παίκτες δεν είναι απλώς κομμάτι της ομάδας. Δεν μας ενδιαφέρει το κορμί τους, αλλά η ψυχή τους. Η ιστορία γράφεται από παρέες. Εμείς ποτέ δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Όποιος είναι κοντά μας είναι γιατί το θέλει, γιατί το χαίρεται. Για εμένα δεν υπάρχουν συμβόλαια, είναι απλά χαρτιά. Υπάρχει μόνο ο λόγος».

Ρωτήθηκε και για το πόσο μακριά θεωρεί πως μπορεί να προχωρήσει ο Προμηθέας Πατρών στο Eurocup και δήλωσε πως στο μυαλό του υπάρχουν τα ημιτελικά. «Πρέπει να βάζουμε πάντα υψηλούς στόχους, ίσως και αδύνατους, και στο τέλος να δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Δεν είμαστε μόνο εμείς. Είναι και ο Θεός, είναι και η τύχη…», παραδέχθηκε μεταξύ άλλων. Διευκρίνισε, μάλιστα, πως βρίσκονται μόνο στη μέση των στόχων που έχουν θέσει, ενώ όσον αφορά στον παράγοντα τύχη και πόσο τους έχει βοηθήσει επεσήμανε: «Κάποιοι θα πουν αρκετά. Εγώ θα πω πως ακόμα και στις δύσκολες στιγμές δεν αλλάξαμε το σχεδιασμό μας».

Ακούστε, αναλυτικά, όλα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ