23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λιόλιος: “Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα”

Στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Προμηθέας, ο Βαγγέλης Λιόλιος παρουσίασε και επισήμως το νέο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ, το οποίο δεν περιλαμβάνει πλέον τον ίδιο, καθώς θέλει να αφιερωθεί ψυχή τε και σώματι στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΟΚ:

Δήλωσε, λοιπόν, ο Βαγγέλης Λιόλιος:

"Η συνέντευξη δεν ήταν, στην πραγματικότητα, και πολύ εκτακτη, γιατί αφορά σε πράγματα που σχεδιάζουμε εδώ και καιρό. Ο Προμηθέας, έχει πολλά χρόνια παρουσίας, πλέον, στο μπασκετικό στερέωμα, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια αγωνίζεται στην Basket League και σε όλο αυτό το διάστημα χαιρόμαστε που η ομάδα έχει εξαιρετική πορεία αγωνιστικά και αυτό είναι αποτέλεσμα, κυρίως, των ανθρώπων της ομάδας. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που ενώνουν το παρελθόν με το παρόν και σχεδιάζουν το μέλλον. Νιώθω ένα μικρό κομμάτι της ομάδας.

Υπάρχουν άνθρωποι που αγωνιούν και προσπαθούν κάθε μέρα για το καλύτερο του σωματείου, που εξελίσσεται και γίνεται σιγά-σιγά ένας οργανισμός. Όπως προανέφερα, τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα είχε επιτυχίες, αλλά το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι οι αγωνιστικές επιτυχίες. Είναι, μεν, σημαντικά η καλή πορεία στο Basketball Champions League και στο 7DAYS EuroCup και η συμμετοχή στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι αυτό το μεγάλο ζητούμενο. Ο Προμηθέας εκφράζει ένα κομμάτι της αθλητικής κοινωνίας.

Θέλω να καλωσορίσω νέους ανθρώπους, γνώριμους από παλιά, που πλέον, μπαίνουν ενεργά και στο διοικητικό κομμάτι. Ν’ αναφερθώ πρώτα στους πιο παλιούς: ο Χρήστος Μήλας έχει περάσει από όλα τα στάδια. Ήταν παίκτης, προπονητής και πρόεδρος. Ο ρόλος που διετέλεσε ήταν καθοριστικός, βοήθησε τα μέγιστα στην πορεία μας, ήταν ο νους και η ψυχή της ΚΑΕ σε ότι γινόταν και παραμένει ενεργό κομμάτι, αναλαμβάνοντας να μας εκπροσωπεί στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Ο Θανάσης Τριανταφυλλίδης έχει, επίσης, προσφέρει στο Σύλλογο από διάφορα πόστα και θα είναι στο εξής ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην ΚΑΕ. Η ομάδα κάνει βήματα μπροστά, είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Μαζί μας διοικητικά θα είναι ο Κώστας Μπακαλάρος σε μια θέση ευθύνης. Σύσσωμο το Δ.Σ. του προτείναμε τη θέση του Προέδρου στην ΚΑΕ και στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. αποδέχθηκε αυτή την πρόσκληση και Νέος Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας θα είναι ο Κώστας Μπακαλάρος.

Στο Δ.Σ. νέο μέλος θα είναι και ο Σοφοκλής Μπίτας, ένας άνθρωπος που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν ενεργά με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και συνεχίζει μαζί μας, κοντά στην ομάδα, που μεγαλώνει για να φτάσει εκεί που ονειρευόμαστε. Μέσα από τον υγιή αθλητισμό μπορούμε να πετύχουμε πράγματα που φαίνονται αδύνατα. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα, αλλά, πλέον, αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ