16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λιόλιος για Σπανούλη: «Μόνο το πότε θα ξαναγίνει κομμάτι της Εθνικής είναι άγνωστο»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος όχι μόνο παρέστη στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του Ολυμπιακού προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη, αλλά δέχτηκε και δημοσίως συγχαρητήρια. Τόσο οι αδελφοί Αγγελόπουλοι χαιρέτισαν την εκλογή του κάνοντας λόγο για μια νέα σελίδα στο ελληνικό μπάσκετ, όσο και ο ίδιος ο Σπανούλης ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του.

Τις τελευταίες μέρες υπήρξαν δημοσιεύματα περί πρόθεσης της νέας ηγεσίας της ΕΟΚ να δώσει ρόλο στον Σπανούλη στην Εθνική ομάδα και ο Βαγγέλης Λιόλιος απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Κατ' αρχάς να ευχηθώ τα πολύ μεγάλα πράγματα που έκανε ως παίκτης, νομίζω ότι μεγάλα πράγματα πρέπει να κάνει στο μπάσκετ και από άλλη θέση. Η πόρτα της Εθνικής θα είναι συνεχώς ανοιχτή για τον Βασίλη και κάποια στιγμή θα είναι κομμάτι της, το θεωρώ δεδομένο. Το πότε θα συμβεί είναι το μόνο ερώτημα».

Οσο για την παρουσία του σε μια εκδήλωση του Ολυμπιακού, σύλλογο με τον οποίο οι σχέσεις της ΕΟΚ ήταν πολεμικές εδώ και πολλά χρόνια είπε: «Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν στο ΟΑΚΑ στο τουρνουά του Παναθηναϊκού. Σήμερα εδώ. Εννοείται ότι ο ρόλος της ομοσπονδίας είναι να ενώνει το ελληνικό μπάσκετ και όχι να το χωρίζει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ