28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιόγας παρέα με Τζόλο στο Αιγάλεω

Το Αιγάλεω ξεκινάει τον σχεδιασμό για το επερχόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, στο οποίο έχει ως μοναδικό στόχο να πρωταγωνιστήσει, και να μπορέσει να βρεθεί στην Α2 Ανδρών.

Για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας της Δυτικής Αθήνας έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Λιόγα, ο οποίος επιστρέφει στο «Σίτι» μετά από ένα χρόνο, όταν είχε κατακτήσει το νταμπλ, δηλαδή το πρωτάθλημα και την άνοδο από την Α' ΕΣΚΑ, και το κύπελλο της συγκεκριμένης Ένωσης.

Ο Έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε χθες (29/5) με μεγάλη επιτυχία τις υποχρεώσεις του στο Παγκράτι, το οποίο οδήγησε στην 4η θέση στην Β' Εθνική, κερδίζοντας και το μπαράζ κατάταξης με τον Φίλιππο Βέροιας, ενώ συνολικά, και υπολογίζοντας και το Κύπελλο Ελλάδας, είχε ρεκόρ 20-1, χάνοντας μόνο από τον Παναθηναϊκό.

Παρέα του ακολουθεί και ο Βαγγέλης Τζόλος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Α2 με τον Ερμή Αγιάς, έχοντας 9,4 πόντους και 2,7 ασίστ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιστικέ σε Δόξα Λευκάδας (Α2), Κύμη (Basket League), Εθνικό (Α2),Ίκαρος Καλλιθέας (Β΄Εθνική), Φιλαθλητικό (Α2) και ΑΕΚ (Basket League, Α2, Β' Εθνική). 

Δημήτρης Λιόγας και Βαγγέλης Τζόλος έχουν συνυπάρξει, έχοντας και μια γεμάτη χρονιά στον Ίκαρο Καλλιθέας την σεζόν 2014-2015.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ