20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λιόγας διετίας στο Παγκράτι

Παγκράτι και Δημήτρης Λιόγας έχουν το δικό τους κάρμα, κάτι που φάνηκε την περίοδο που ο έμπειρος Έλληνας προπονητής βρέθηκε μακριά από το Μετς.

Ο 54χρονος προπονητής έχει συνδέσει το όνομα του με την Αθηναϊκή ομάδα, και έχοντας την πλήρη αποδοχή όλων στο σύλλογο θα συνεχίσει και τα επόμενα δυο χρόνια το έργο του στους «ροσονέρι», του οποίους έφερε την περσινή σεζόν από την Β' Εθνική στην Α2, ενώ τους οδήγησε και στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου είχαν αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτή τη διετία, και υπολογίζοντας και τον θεσμό του Κυπέλλου, σε 27 παιχνίδια στο Μετς, μετράει 25 νίκες, έχοντας ηττηθεί από δυο «πράσινους» (Παναθηναϊκός, Αγρίνιο), ενώ επιστρέφοντας φέτος στα ηνία του Παγκρατίου, βρήκε την ομάδα στην τελευταία θέση με ρεκόρ 2-12, και κατάφερε να την βάλει σε τροχιά παραμονής, πριν προλάβει άπαντες η πανδημία του κορωναϊού.

Πλέον, οι δυο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες ημέρες, για να ξεκινήσει στη συνέχεια ο σχεδιασμός του ρόστερ ενόψει της συμμετοχής της Αθηναϊκής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2, και για 12η χρονιά τα τελευταία 14 χρόνια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ