21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Λιτλ: «Θα προσπαθήσαμε όλοι μαζί να δώσουμε χαρά στον κόσμο»

Ο Μάριο Λιτλ βρίσκεται στην Ελλάδα από εχθές (12/10) το βράδυ και παραχώρησε ήδη τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη. 

Αναλυτικά τα λεγόμενά του στο επίσημο site της ομάδας: 

«Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα, η οποία διαθέτει πολύ μεγάλη ιστορία και παράδοση και είμαι εδώ για να κάνω το καλύτερο δυνατό και να την βοηθήσω να κερδίζει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα», δήλωσε αρχικά. 

Αναφορικά με το χρόνο που θα χρειαστεί για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης: «Έκανα προπονήσεις στις ΗΠΑ και θέλω να βρεθώ, όσο πιο γρήγορα στην κατάσταση των υπολοίπων συμπαικτών μου. Πιστεύω πως σύντομα θα είμαι στο επίπεδο ετοιμότητας που πρέπει».

Ο Μάριο Λιτλ θα συναντήσει στον Άρη τους Δημήτρη Χαριτόπουλο και Δημήτρη Σταμάτη με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ήφαιστο Λήμνου.

«Είναι πάντα ωραίο να συναντάς σε μια ομάδα γνώριμα πρόσωπα και παίκτες, με τους οποίους έχεις αγωνιστεί μαζί στο παρελθόν. Σε βοηθά, εκτός όλων των άλλων, να προσαρμοστείς πιο γρήγορα και στο καινούργιο περιβάλλον», ανέφερε σχετικά.

Για τον Μάριο Τσάλμερς: «Δεν ήμασταν συμπαίκτες στο κολέγιο του Kansas, γιατί έκανε το επόμενο βήμα στο ΝΒΑ, όμως θα τον συναντήσω στην Ελλάδα. Είναι ωραίο που θα βρεθούμε στην ίδια ομάδα. Ανυπομονώ γι’ αυτή την εμπειρία».

Κατέληξε σχετικά με τον στόχο του: «Να πετυχαίνει νίκες η ομάδα και να έχει μια πορεία καλύτερη της περσινής, όπου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν όλοι. Ο ΑΡΗΣ είναι μια ιστορική ομάδα, που έχει κατακτήσει 21 τίτλους και θα προσπαθήσαμε όλοι μαζί να δώσουμε χαρά στον κόσμο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ