21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λιούις: «Ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στο Λαύριο»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Λαυρίου έκανε ο Μάρκους Λιούις, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ της Λαυρεωτικής, αναφέροντας χαρακτηριστικά την ανυπομονησία του να βοηθήσει την ομάδα του Χρήστου Σερέλη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο 29χρονος Λιούις ήρθε στο Λαύριο από τη Φινλανδία και την ομάδα της Τάμπερε, με την οποία έδειξε την ικανότητά του να.. φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια, έχοντας μέσο όρο 21,7 πόντων, κάτι που όπως είναι λογικό, περιμένουν να επαναλάβει και στην παρουσία του στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε στα καλά λόγια που του είπε ο φίλος του και μέχρι πρότινος παίκτης του Λαυρίου, Γκλεν Κόζι, ο οποίος βέβαια δεν θα συνυπάρξει με τον Λιούις, καθώς θα αγωνίζεται στην Τουρκία και την ομάδα της Γιάλοβα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για το Λαύριο αυτή τη σεζόν. Έχω μιλήσει ήδη με φιλάθλους μέσω των social media και έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για την πόλη από τον πρώην συμπαίκτη μου, τον Γκλεν Κόζι.

Μίλησα επίσης με τον coach Σερέλη για το πώς θέλει να παίξει η ομάδα αυτή τη σεζόν και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα τόσο στο Ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στο Basketball Champions League.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να σας δω όλους πολύ σύντομα! Να είστε καλά!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ