17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λιν: «Ήμουν ανώριμος και δεν εκτίμησα τις ημέρες μου στη Νέα Υόρκη»

Ο Τζέρεμι Λιν πήγε τη μνήμη του λίγα χρόνια πίσω και θυμήθηκε την εποχή «Linsanity» όπου είχε αφήσει τον κόσμο με ανοικτό το στόμα όσο αγωνιζόταν με τη φανέλα των Νικς και αποκάλυψε τα λάθη που έκανε εκείνη την περίοδο.

Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Ράπτορς, Τζέρεμι Λιν, δεν βρίσκεται τη φετινή σεζόν στα παρκέ του μαγικού κόσμου, καθώς δεν ήρθε ποτέ η αναμενόμενη πρόταση και επέλεξε το κινεζικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τα χρόνια περνούν όπως και οι παλιές δόξες του στο ΝΒΑ και πλέον βλέποντας τον μικρότερο εαυτό του και σκέφτοντας πιο ώριμα ανέφερε ότι δεν εκτίμησε κατάλληλα εκείνες τις ημέρες και τις θεώρησε δεδομένες για μια ζωή.

«Ήταν υπέροχες στιγμές, οι καλύτερες της ζωής μου. Έκανα λάθος που δεν τις απόλαυσα όπως έπρεπε. Το μετανιώνω. Ήμουν ανώριμος, ήμουν μικρός και δεν μπορούσα να καταλάβω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ήταν κάτι ξεχωριστό. Ήμουν τυχερός γιατί κατέκτησα τον τίτλο. Έζησα τους τελικούς, την παρέλαση, τους πανηγυρισμούς. Αυτό που έζησα στη Νέα Υόρκη όμως, δεν θα το ζήσω ποτέ ξανά. Ήταν τόσο ξεχωριστό, τόσο μοναδικό. Όποτε σκέφτομαι εκείνες τις στιγμές, χαμογελώ» ήταν τα λόγια του Τζέρεμι Λιν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ