20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λιν: «Έχω ακόμη το όνειρο του ΝΒΑ μέσα μου»

Ο Τζέρεμι Λιν έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στο πρωτάθλημα της Κίνας με τη φανέλα των "Beijing Ducks" αποφάσισε να αποχωρήσει με σκοπό να επιστρέψει πίσω στο ΝΒΑ.

Την περσινή σεζόν ο Τζέρεμι Λιν έψαχνε απεγνωσμένα μέχρι την τελευταία στιγμή να υπογράψει κάποιο συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ όμως οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό με αποτέλεσμα να καταλήξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο CBA όπου σε 39 αγώνες μέτρησε 22.3 πόντους, 5.7 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 1.8 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Έπειτα από αρκετή σκέψη με τον εαυτό του ο άλλοτε πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ράπτορς ανακοίνωσε συγκινημένος μέσω ενός βίντεο την αποχώρησή του από την Κίνα ώστε να κυνηγήσει ξανά το όνειρο του ΝΒΑ και ευχαρίστησε την πρώην πλέον ομάδα του για την άψογη συνεργασία τους.

«Η απόφαση αυτή είναι μια από τις δυσκολότερες της ζωής μου. Κάθε πρωί σηκωνόμουν τα χαράματα και σκεφτόμουν, σκεφτόμουν, σκεφτόμουν. Η ομάδα μου φέρθηκε υπέροχα και μου έδωσε ότι έψαχνα, αλλά στο φινάλε, νιώθω ότι έχω ακόμα το όνειρο του ΝΒΑ μέσα μου. Ο κύκλος μου εκεί δεν έχει κλείσει και θέλω να το κυνηγήσω. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς σταθήκατε δίπλα μου ακόμα κι όταν ήμουν τραυματίας. Γιατί αυτή η απόφαση είναι τόσο δύσκολη. Χθες όταν την μοιράστηκα με την οικογένεια και τους φίλους, έκλαψα» ήταν τα λόγια του 32χρονου παίκτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ