20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λιακόπουλος: “Βλέπουμε μπροστά”

Ο Φάρος Κερατσινίου μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες και ο Νίκος Λιακόπουλος βλέπει το σερί να μεγαλώνει.

Ο γκαρντ του Φάρου, μίλησε στον “Sport-fm 90.6” και αρχικά σχολίασε την νίκη στο ντέρμπι με τον Δούκα λέγοντας πως “ο Φάρος προέρχεται από ένα καλό σερί νικών. Έτσι και σ’ αυτό το παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή, ελέγχοντας τον ρυθμό και ουσιαστικά δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την έδρα μας, όπως ακριβώς έχουμε κάνει έως τώρα, για να φτάσουμε στο στόχο μας. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος λόγω κάποιων αναπάντεχων εκτός έδρας ηττών που κάναμε, από τη μία από τον Αρκαδικό και από την άλλη από τον Ηρακλή που όσες φορές και να ξαναπαίζαμε αυτό το ματς δε θα το χάναμε, μείναμε λίγο πίσω στη βαθμολογία. Βλέπουμε μπροστά όμως και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή”.

Ερωτηθείς για το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε: “Ευχή όλων των συναδέλφων μου είναι να αγωνίζονται σε μία ομάδα όπως ο Φάρος Κερατσινίου. Δε μπορώ να σας εξηγήσω το συναίσθημα που νιώθουμε όλοι εμείς που αποτελούμε μέλη της ομάδας αυτής. Περνάμε πάρα πολλές ώρες μαζί, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων, λειτουργούμε ως οικογένεια και σκεφτείτε ότι πιο πολύ βλέπω το Βαγγέλη Τσάπα και το Φώτη (Βασιλόπουλο) παρά το γιο μου. Και αυτήν ακριβώς είναι η επιτυχία του Φάρου.

Τέλος, για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Α2, απάντησε πως “θεωρώ ότι ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής θα πάνε για τις πρώτες δύο θέσεις δίνοντας εγώ προσωπικά ένα προβάδισμα στον Πανιώνιο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε το Δούκα ώστε να βγούμε τρίτοι και να πάμε με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ