21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λιάπης: «Από εκεί που σταματήσαμε με τον Άρη»

Ο Μιχάλης Λιάπης του Κολοσσού Ρόδου μέσω ανάρτησης του στο επίσημο blog του στην σελίδα του ΕΣΑΚΕ έδωσε ευχές για το 2021 και μίλησε για τον επόμενο αγώνα της ομάδας του. Πιο συγκεκριμένα, οι νησιώτες αύριο (2/1, 20:00) δοκιμάζονται στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League

Αναλυτικά η ανάρτηση του παίκτη:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω το 2021 να είναι καλύτερο για όλους και σε όλους τους τομείς και να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που μας παρουσιάστηκαν τη χρονιά που έφυγε.

Από ‘κει και πέρα, ερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη επί του Άρη, μέσα στο Αλεξάνδρειο. Νομίζω ότι δείξαμε το μέταλλο που έχουμε ως ομάδα. Δείξαμε ότι έχουμε καλή χημεία, καθώς παραταχτήκαμε με δέκα παίκτες. Αυτό, όμως, δεν μας εμπόδισε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο.

Ωστόσο, το ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, καθώς παίζουμε με την ΑΕΚ. Μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που διαθέτει μεγάλο ρόστερ και εμπειρία. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε με τον Άρη. Θα πάμε να παίξουμε με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ