27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Λευτέρης Τσαουσίδης: ” Μεγάλη η περηφάνια όπως και η ευθύνη”

Διαβάστε τι έγραψε στον διαδικτυακό του λογαριασμό ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Λευτέρης Τσαουσίδης:

"Κανείς προπονητής δεν μπορεί να φεύγει από το γήπεδο χαρούμενος μετά από μια ήττα...Ακόμη και το ''άλλοθι'',μετά το τελευταίο χτύπημα της κακοδαιμονίας μας,με τον Αβραμίδη(λοιμώδη μον/ση) και τον Ηλιάδη(γόνατο) εκτός δωδεκάδας,δεν αρκεί.Έστω κι αν οι τελευταίοι προστέθηκαν σε μια μακρά λίστα μετά τους Ζούμπο,Μούκα,Δρακωτό, που τίτλο έχει: ''Ασσόδυα τέλος''!!!


Όμως την Κυριακή ένιωσα μια πρωτόγνωρη συγκίνηση...Οι ιδιαίτερες αυτές συνθήκες επέβαλαν την συμπλήρωση της δωδεκάδας με 4 παιδιά από το εφηβικό αλλά και το παιδικό τμήμα του συλλόγου,παιδιά που τα τελευταία 3-4 χρόνια ''μεγαλώνουν'' μπασκετικά στα χέρια μου...
...και όταν στο τέλος,όπως ήταν αναμενόμενο,το μάτς ξέφυγε αφού δεν θα μπορούσαμε να αντέξουμε μέχρι τέλους,τα μαγκάκια μου είχαν την ευκαιρία να ''μπουσουλίσουν'' 3-4 λεπτά για πρώτη φορά σε έναν αγώνα Β' εθνικής με την αντρική ομάδα.


Η περηφάνια μεγάλη όπως και η ευθύνη!!!...αλλά σε κάθε περίπτωση νομίζω πως η πραγματοποίηση ενός ονείρου μου αρχίζει να παίρνει τον δρόμο της!"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ