30.2 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Λευκό απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Ευρωπαϊκός προσανατολισμός και πάλι για τον Παναθηναϊκό,  ο οποίος την Πέμπτη (19/10, 21.15) υποδέχεται την Μπάμπεργκ για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η προπόνηση έγινε σήμερα με τον Τσάβι Πασκουάλ να βλέπει λευκό απουσιολόγιο, καθώς όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του και γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο αγώνας θα είναι ο πρώτος φετινός ευρωπαϊκός στο σπίτι τους και οι "πράσινοι" θα ήθελαν να έχουν την στήριξη και της εξέδρας. Για το λόγο αυτό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πως oι φίλοι της ομάδας μπορούν να αποκτήσουν το εισιτήριό τους, αλλά και το Euroleague Mini Pass.

  • Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
  • Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.
  • Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους  από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
  • Οι φίλαθλοι που αγοράζουν το Mini Euroleague Pass μέσω του Viva.gr πρέπει να παραλάβουν την κάρτα τους αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», έχοντας μαζί τους τον κωδικό της παραγγελίας τους, εναλλακτικά με επιπλέον χρέωση υπάρχει δυνατότητα παραλαβής μέσω courier.

  • Την ημέρα του αγώνα με την Μπάμπεργκ (19/10), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και  μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

    ***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη  η  αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ