24.9 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Λευκορωσία και στο… βάθος Πάτρα για Σαρικόπουλο

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μετακομίζει στη Λευκορωσία, για χάρη της Τσμόκι Μινσκ, η οποία διεκδικεί την είσοδό της στους ομίλους του Basketball Champions League.

Οι Λευκορώσοι αγωνίζονται στη VTB League, αλλά και το BCL, ξεκινώντας την προσπάθειά τους από τα προκριματικά. Μάλιστα, εάν καταφέρουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην κανονική περίοδο θα τεθούν αντιμέτωποι με τον Προμηθέα Πατρών, στον οποίο έπαιξε ο 28άχρονος σέντερ τη σεζόν 2016-2017. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου, ενώ παλαιότερα έχει αγωνιστεί στο Μαρούσι, τον Άρη και την ΑΕΚ.

 

Το συμβόλαιο που υπέγραψε με την Τσμόκι Μινσκ δεν είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα πάρει σίγουρα μέρος στην προετοιμασία κι εν συνεχεία θα αποφασιστεί εάν θα συνεχίσει έως το φινάλε της χρονιάς. Εφόσον γίνει αυτό, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ελλάδας, σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού είχε φοιτήσει στις ΗΠΑ. Με τους «κυανέρυθρους» στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League είχε κατά μέσο όρο 9,4π. και 4,6 ριμπάουντ σε 26 αναμετρήσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ