21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λεσόρτ: «Δεν ξέρω τις επιλογές μου»

Ο Ματίας Λεσόρτ μίλησε για το μέλλον του και ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει αν θα φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα.

Παράλληλα τόνισε ότι ο ατζέντης του θα πρέπει να του αναλύσει τις επιλογές του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «basket-infos.com»: 

«Υπάρχουν κάποιες φήμες, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που τις δημοσιοποιεί. Δεν έχω ιδέα τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω καν ποιες είναι οι επιλογές μου. Ο ατζέντης μου χειρίζεται την υπόθεση με τον Ερυθρό Αστέρα και τις υπόλοιπες ομάδες. Εγώ απλά περιμένω να μου τηλεφωνήσεις για να μου παρουσιάσει τις επιλογές μου. Όταν φτάσει αυτή η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η επιθυμία μου είναι να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μπορεί η ομάδα μου να μην παίζει στην Euroleague, αλλά το να μείνω θα μου παρείχε ένα πολύ καλό περιβάλλον. Έχω χρόνο συμμετοχής, ενώ αν πάω σε μεγάλη ομάδα δεν σημαίνει ότι θα παίζω πολύ. Θέλω να είμαι στην καλύτερη κατάσταση, σ' αυτή που μου αρέσει και σ' αυτή που θα μπορώ να δείξω ποιος είμαι και να βελτιωθώ. Θα δούμε».

Μάλιστα κάποια στιγμή τον ρωτάνε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε ενός  ντέρμπι Παρτίζαν-Ερυθρού Αστέρα με τον Γάλλο να ενθουσιάζεται και να απαντά:

"Ηταν πραγματικά...καυτό. Η αντιπαλότητα της ομάδας μου με την Παρτίζαν είναι ξεχωριστή και η ατμόσφαιρα σε αυτά τα ντέρμπι είναι απλά μια...τρέλα. Θα σας πω ότι αυτή η εμπειρία ήταν από τις μεγαλύτερες που είχα ποτέ στην καριέρα μου !   Δεν μπορώ να πω ότι στη Γαλλία βρίσκεις κάτι τέτοιο αφού εκεί έχουμε φιλάθλους, ενώ εδώ σε αυτά τα παιχνίδια έχει να κάνει καθαρά με χούλιγκανς, που θα βρίσουν μητέρες, γυναίκες και δεν θα σεβαστούν τίποτε. Είναι εύκολο να δεχτείς κάποιο αντικείμενο που θα πετάξουν από την κερκίδα, τα πράγματα είναι ακραία !   Είναι εντελώς διαφορετική η κουλτούρα από τη Γαλλία όπου όμως έχουμε και καλούς φιλάθλους" είπε ο Λεσόρ, που προφανώς αν τελικά παίξει ποτέ για τον Ολυμπιακό, θα έχει να δώσει μια ολόκληρη συνέντευξη για τα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ