20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λεπτομέρειες για τη συμφωνία ΠΑΟΚ και Γκρίφιν (vid)

Η μέρα ήταν γεμάτη με τις ανακοινώσεις των Ντέιβιντ ΝτιΛέο και Ανδρέα Χριστοδούλου, όμως σύντομα θα υπάρξει και συνέχεια. Στον ΠΑΟΚ δεν το κρύβουν. Έχουν φτάσει πολύ κοντά στη συμφωνία που θα κρατήσει τον Μάλκολμ Γκρίφιν στη Θεσσαλονίκη, όπως τον Ζερμέιν Λοβ και τον Τζος Κάρτερ. Μένει αυτό να αποδειχτεί στην πράξη με την ανακοίνωση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

 


Η ουσία είναι ότι ο Γκρίφιν, ο κορυφαίος σκόρερ, πασέρ και «κλέφτης» του ΠΑΟΚ στη σεζόν που πέρασε, δέχτηκε την οικονομική προσφορά της ομάδας και μένει να κάνει το ίδιο και για τους επιμέρους όρους του συμβολαίου που του δόθηκε. Το παραδέχτηκε σήμερα μιλώντας στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Θανάσης Χατζόπουλος: «Σήμερα ανακοινώθηκε ο ΝτιΛέο ανακοινώθηκε και ο Χριστοδούλου και προχωράμε να καλύψουμε και τις υπόλοιπες θέσεις. Με τον Γκρίφιν το παιδεύουμε αλλά είμαστε κοντά. Αλληλοπαιδευόμαστε, έχουμε συμπάθεια ο ένας στον άλλο, πιστεύω θα τελειώσει θετικά».

 

 


Από τη στιγμή που θα κλείσει κι επίσημα το θέμα Γκρίφιν, για τον ΠΑΟΚ θα μένει θεωρητικά μία εκκρεμότητα στα γκαρντ. Αν ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ εξασφαλίσει το ελληνικό διαβατήριο, θα είναι ο τρίτος πόιντ γκαρντ της ομάδας. Στην αντίθετη περίπτωση δεν είναι σίγουρο το πώς θα κινηθεί η ομάδα, αν θα πάρει δηλαδή άλλον Έλληνα παίκτη ή αν θα περιμένει.

 


Με την προσθήκη του Ντέιβιντ ΝτιΛέο, ο ΠΑΟΚ κάλυψε και μία από τις κενές θέσεις στη γραμμή των ψηλών του αφού ο Αμερικανός αγωνίζεται κατά βάση στο «4» με δυνατότητα να πάει και πιο έξω. Έχει όμως ακόμη δρόμο να καλύψει εκεί αφού χρειάζεται τον βασικό του σέντερ –μπροστά από τον Ογκμπέιντε- και δύο ακόμη παίκτες ρακέτας. Η περίπτωση του Μάρβιν Τζόουνς που έπαιξε φέτος στο Περιστέρι ενδιαφέρει τον Λυκογιάννη αφού έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον πιο βαρύ Ογκμπέιντε.

 


Photo Credits Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ