19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΛεΝτέι: «Θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας»

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την δική του ξεχωριστή πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα. Στην Τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στο ΣΕΦ. Υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο έχοντας κάνει το 2-0 στους εκτός έδρας αγώνες με την Χίμκι και την Μπασκόνια. Ο Ζακ ΛεΝτέι, από τους ρούκι των «ερυθρόλευκων» στην Ευρωλίγκα, πιστεύει πως η εμπειρία που υπάρχει στην ομάδα θα βοηθήσει για αυτά τα back-to-back παιχνίδια.

«Είναι και δεν είναι δύσκολο. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα, επαγγελματίες που θα μας βοηθήσουν να ανταγωνιστούμε, όπως και ένα πολύ  καλό τεχνικό επιτελείο, για να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

Ο ΛεΝτέι τόνισε πως η ομάδα παίζει σε υψηλό σκορ και πρόσθεσε πως «παίζουν καλό, ομαδικό μπάσκετ και θα πρέπει εμείς με τη σειρά μας να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα».

Θα είναι το πρώτο παιχνίδι στο οποίο ο Αμερικάνος σέντερ και οι άλλοι «νέοι» του Ολυμπιακού θα δει ένα ΣΕΦ που όλα δείχνουν πως θα αγγίξει το... γεμάτο: «Ανυπομονώ και χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου. Κι εμείς με τη σειρά μας θα πρέπει να παίξουμε καλά, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο και να παλέψουμε για το 3-0, που θα μας δώσει ένα ακόμη πλεονέκτημα».

Όσο για την πίεση μετά το 2-0; «Πάντα είναι ευκολότερο να ξεκινάς με νίκες. Σε κάθε παιχνίδι υπάρχει πίεση. Θέλεις να είσαι ο καλύτερος που μπορείς σε κάθε αγώνα. Είναι καλό που ξεκινήσαμε με θετικά αποτελέσματα, αλλά θέλουμε τώρα να προστατεύσουμε και την έδρα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ