23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λενιάμ: «Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

O ΠΑΟΚ έπειτα τη νίκη επί της Νεπτούνας ανέκτησε τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL αλλά αυτή τη φορά έχει να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ομίλου Ντιζόν (15/1, 20:00) στην Πυλαία. Ο τεχνικός των Γάλλων, Λοράν Λενιάμ αλλά και ο παίκτης Αξέλ Ζουλιάν περιμένουν ένα δύσκολο παιχνίδι.

Ο Λοράν Λενιάμ δήλωσε: «Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που απέδειξε πόσο καλή είναι με τη νίκη της στην Κλαϊπέντα. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για να προκριθεί και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα τα δώσει όλα, τα πάντα, για να νικήσει. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και μαχητικοί αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς».

Ο Aξέλ Ζουλιάν δήλωσε: «Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση και ευτυχώς βρέθηκε ο Ντέιβιντ Χόλστον με τα μεγάλα σουτ που σημείωσε, να μας οδηγήσει σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστούμε εναντίον τους. Θέλουμε όσο τίποτα να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας, και για αυτό θα πρέπει να παίξουμε πραγματικά καλά εναντίον του, προκειμένου να διατηρηθούμε στην κορυφή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ