24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Λενιάμ: “Η Μπούργος ήταν καλύτερη”

Ο τεχνικός της Ντιζόν, Λοράν Λενιάμ, αναγνώρισε την ανωτερότητα της Μπούργος στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στη Μπούργος που ήταν καλύτερη. Έχουν εξαιρετικό προπονητή και πολλούς καλούς παίκτες. Για να νικήσουμε θα έπρεπε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι. Αντίθετα εμείς κάναμε πολλά λάθη και δεν ήμασταν καλοί στο δυνατό μας σημείο την άμυνα, οπότε φυσιολογικά ηττηθήκαμε.

Όταν παίζεις απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα πρέπει να είσαι σχεδόν αλάνθαστος. Αποδείχθηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς ενώ χάσαμε και αρκετή ενέργεια στον προημιτελικό. Είμαι σίγουρος ότι αν παίξουμε στη νέα σεζόν και πάλι με τη Μπούργος θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Από πλευράς των παικτών της γαλλικής ομάδας μίλησε ο αρχηγός της ο Αξελ Ζουλιέν που δήλωσε:

«Ξέραμε ότι η αντίπαλός μας είναι καλή ομάδα που παίζει όμορφο μπάσκετ. Εμείς προσπαθήσαμε να μείνουμε στο παιχνίδι και κοντά στο σκορ. Αργήσαμε να προσαρμοστούμε στην αρχή του αγώνα, όταν το κάναμε βρήκαν και πάλι λύσεις και εμείς δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε.

Καταφέραμε 2-3 φορές να μειώσουμε και να πλησιάσουμε στο σκορ, αλλά εκεί κάναμε σημαντικά λάθη τα οποία τα πληρώσαμε, κάναμε κουτά φάουλ, ενώ χάσαμε και ελεύθερα σουτ.

Μας κόστισε πολύ η κακή αρχή στο παιχνίδι, ιδιαίτερα προς το φινάλε της πρώτης περιόδου. Δεν είναι η πρώτη φορά που το παθαίνουμε αυτό και θα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ