28 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Λεμπρόν Τζέιμς: Τα… βρόντηξε κι έφυγε (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν άντεχε να βλέπει τους Λέικερς να διασύρονται από τους Σανς κι έφυγε πριν το τέλος της αναμέτρησης από τον πάγκο.

Ότι ο «Βασιλιάς» απεχθάνεται την ήττα είναι γνωστό. Άλλωστε ο εγωισμός αποτελεί βασικό στοιχείο του χαρακτήρα ενός κορυφαίου αθλητή. Ωστόσο ο Λεμπρόν Τζέιμς προχώρησε σε μία κίνηση που σίγουρα δεν θεωρείται συνηθισμένη.

Περίπου έξι λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας με το Φοίνιξ και με την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ με διαφορά 32 πόντων, ο Λεμπρόν αποχώρησε από τον πάγκο των Λέικερς και προκάλεσε διάφορα σχόλια με τη συμπεριφορά του.

https://www.youtube.com/watch?v=53EMPyDArBg

Πλέον οι «λιμνάνθρωποι» καλούνται να πετύχουν δύο νίκες στη σειρά για να μην αποκλειστούν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ σε ομάδα του Τζέιμς που προκρίθηκε στα πλέι οφ.

Είναι φανερό ότι χωρίς τον Άντονι Ντέιβις στο πλευρό του, ο βετεράνος σούπερ σταρ δεν προκαλεί σε καμία περίπτωση τρόμο στους αντιπάλους.

Τώρα καλείται να βγάλει την ομάδα του από τη δύσκολη θέση και μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε:

«Είναι πολύ απλό, μας διέλυσαν. Έκαναν ό,τι ήθελαν σε αυτό το παιχνίδι. Προφανώς και πρέπει να είμαστε καλύτεροι αν θέλουμε να πάμε τη σειρά σε έβδομο αγώνα. Έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι, έχουμε πολλά να καλύψουμε και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα στο Game 6. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ