26.1 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΛεΜπρόν Τζέιμς: “Μακρινός στόχος να παίξω στο NBA με τον γιο μου”

Είναι 36, αλλά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέτει ακόμα μακροπρόθεσμους στόχους όσον αφορά στην καριέρα του στο NBA.

Μετά το κυριακάτικο All-Star Game, ο αρχηγός της νικήτριας ομάδας κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση να αγωνιστεί στο NBA παρέα με τον γιο του. Επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για έναν από τους στόχους του, αλλά τόνισε πως για την ώρα είναι μακρινός.

“Είναι ένας στόχος μου, αλλά μακρινός” ανέφερε σχολιάζοντας το ενδεχόμενο, “Είναι ακόμα στο σχολείο. Απολαμβάνει την εφηβική ζωή. Αλλά θα ήταν πολύ ωραίο μία ημέρα να μπορώ να προσθέσω στο βιογραφικό μου ότι έπαιξα στο ίδιο ματς με τον γιο μου σε αυτή τη λίγκα.”

Ο Μπρόνι Τζέιμς είναι 16 ετών. Άρα, το NBA απέχει τουλάχιστον τρία χρόνια. Ο πατέρας θα έχει φθάσει αισίως 39.

“Το NBA μου έχει προσφέρει τόσα πολλά και θέλω να δώσω πίσω,” πρόσθεσε ο ΛεΜπρόν, “Ο τρόπος που δίνω πίσω είναι παίζοντας μπάσκετ, η επιρροή μου στο παιχνίδι, αυτά που έφερα στο άθλημα και να μπορώ να επιστρέψω κάτι ακόμα, δανείζοντας τον γιο μου στο NBA. Αυτό θα ήταν τρομερό, μια μεγάλη τιμή για εμένα.”

Πάντως, η τρέχουσα σεζόν με τους Λος Άντζελες Λέικερς παραμένει η τωρινή προτεραιότητά του. Το κίνητρο για την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος τροφοδοτεί ενέργεια. “Έχω ακόμα πολλούς στόχους που μου προσφέρουν κίνητρο. Θέλω ακόμα να κατακτήσω τίτλους. Αυτός είναι ο τωρινός στόχος, το κίνητρό μου” δήλωσε ο Τζέιμς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ