17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΛεΜπρόν: “Ο δρόμος για την επιστροφή έχει αρχίσει” (vid)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς είχαν αρχίσει να βρίσκουν το δρόμο προς τις νίκες. Το σερί του είχε φτάσει τις τέσσερις συνεχόμενες και ήταν το καλύτερο στη Δύση για το ΝΒΑ. Ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς όμως στον χθεσινό αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς ήρθε να τα αλλάξει όλα.

Ο Τζέιμς τραυματίστηκε στον δεξί αστράγαλο στη δεύτερη περίοδο του αγώνα. Ο ίδιος φάνηκε αρκετά εκνευρισμένος πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια. Αργότερα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των social media. "Τίποτα δεν με θυμώνει και δεν με στενοχωρεί περισσότερο από το να μην μπορώ να είμαι εκεί για τους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ πληγωμένος αυτή τη στιγμή. Ο δρόμος για την επιστροφή αρχίζει τώρα. Θα επιστρέψω σύντομα σαν να μην έφυγα ποτέ!"

Ο... συμπρωταγωνιστής του Τζέιμς στον τραματισμό του ήταν ο Σόλομον Χιλ. Ο παίκτης των Χοκς "βούτηξε" για την μπάλα και έπεσε στο πόδι του ΛεΜπρόν. Αυτό και μόνο τον έβαλε στο στόχαστρο και πολλοί έσπευσαν να πουν πως το έκανε επίτηδες. Κάτι που και από το βίντεο μόνο δεν φαίνεται να ευσταθεί. Ο ίδιος πάντως έδωσε τη δική του απάντηση τονίζοντας πως "ο ΛεΜπρόν ξέρει πως δεν το έκανα επίτηδες και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία για μένα".

Δείτε ξανά τη φάση του τραυματισμού με τον Χιλ να κάνει τη βουτιά και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να επιστρέφει για ένα τρίποντο πριν αποχωρήσει οριστικά για τα αποδυτήρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ