17.5 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΛεΜπρόν, ο «Βασιλιάς» των σπορ (pic)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι μόνο ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της εποχής αυτής, αλλά είναι και εξαιρετικά διάσημος σε όλο τον κόσμο, νικώντας παίκτες όλων των αθλημάτων.

Θεωρείται ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο, με άλλους να τον τοποθετούν ακόμη και πάνω από τον Μάικλ Τζόρνταν. Δεν έχει τυχαία το προσωνύμιο «Βασιλιάς» και αυτό δεν ισχύει μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις, με τρία δαχτυλίδια στο ΝΒΑ και άλλες τόσες διακρίσεις. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, όμως, είναι παράλληλα και ένας πολύ διάσημος αθλητής. Στην χώρα του, σίγουρα ο πιο διάσημος.

Αυτό φάνηκε και από μετρήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που διαθέτουν οι αθλητές, με τον ηγέτη των Λέικερς να είναι ο «ηγεμόνας» και σε αυτά. Θέλετε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα; Ο Τζέιμς, λοιπόν, απαριθμεί 89 εκατομμύρια ακολούθους σε Twitter και Instagram, κάτι που σημαίνει πως έχει περισσότερους από όλους τους All Stars σε αμερικανικό ποδόσφαιρο, μπέιζμπολ και χόκεϊ. Αν προτιμάτε καλύτερα, τους υπερδιπλάσιους από τους 37 εκατομμύρια του Στεφ Κάρι, που τα τελευταία χρόνια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω στη δημόσια του εικόνα. 

Τι να πουν, λοιπόν, ο Τζέι Τζέι Ουατ του αμερικανικού ποδοσφαίρου των 5.5 εκατομμυρίων ακολούθων, οι 15 παίκτες του All Star Game του χόκεϊ, που είτε δεν έχουν λογαριασμό πουθενά είτε έχουν μόνο σε ένα social media, το Twitter ή το Instagram, ή ο ππδοσφαιριστής Χάρι Κέιν των λιγότερων από 10 εκατομμύρια στο Twitter; Ο ΛεΜπρόν, λοιπόν, είναι η αδιαφιλονίκητη ηγετική μορφή στα μάτια του κόσμου και αυτό φαίνεται στην αποδοχή και, φυσικά, τους αριθμούς του.

Δείτε τον χαρακτηριστικό πίνακα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ