26.1 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

ΛεΜπρόν κατά Σίλβερ!

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος αρκετοί προπονητές ομάδων, που πρόκειται να παίξουν στα πλέι οφ δεν χρησιμοποιούν βασικούς παίκτες τους σε έναν ή περισσότερους αγώνες προκειμένου να τους δώσουν ανάσες και να τους κρατήσουν όσο πιο φρέσκους μπορούν. Φέτος πάντως η πρακτική αυτή έχει γίνει θέμα, που απέκτησε μεγάλες διαστάσεις, ειδικά από τη στιγμή που ο κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, βγήκε δημοσίως και επέκρινε τους προπονητές που ξεκουράζουν τους παίκτες και δεν δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους, που πληρώνουν εισιτήριο για να πάνε στο γήπεδο, να απολαύσουν από κοντά τους δημοφιλείς αστέρες του αθλήματος.

Στον ΛεΜπρόν Τζέιμς αυτή η παρέμβαση δεν άρεσε και φρόντισε να κάνει δημοσίως γνωστή τη δυσαρέσκειά του προς τον Άνταμ Σίλβερ!

"Μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ο Άνταμ Σίλβερ και όλα όσα έχει κάνει για το ΝΒΑ από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του κομισαρίου. Αλλά είναι κάτι σε όλα αυτά που δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα η ξεκούραση των παικτών; Γιατί; Επειδή αποφάσισα κι εγώ να καθήσω έξω από ένα δυο παιχνίδια; Γιατί αυτή είναι η αληθινή αιτία του προβλήματος και το ξέρετε όλοι", είπε. Και στη συνέχεια επικαλέστηκε τον Γκρεγκ Πόποβιτς:

"Ο Πόποβιτς το κάνει αυτό εδώ και δέκα-δεκαπέντε χρόνια κι όλοι δηλώνουν βέβαιοι πως αυτό είναι το πιο έξυπνο πράγμα που έχει κάνει σε όλη του τη ζωή. Φαίνεται όμως ότι δεν είναι όλοι οι προπονητές το ίδιο. Νομίζω λοιπόν ότι δεν πρέπει να ασκούμε κριτική ούτε εναντίον του δικού μου προπονητή".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ