21.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΛεΜπρόν: “Θα έπρεπε να έχω πάνω από τέσσερα MVP” (vids)

O ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του ΝΒΑ. Δεν χωρά αμφιβολία γι' αυτό. Είναι και αυτός που στα 36 του κλέβει την παράσταση με 37 πόντους για να οδηγήσει τους Λέικερς σε μία ακόμη νίκη. Στην προκειμένη περίπτωση επί των Χόρνετς.

 

 

Λίγο μετά τον αγώνα και όταν ρωτήθηκα για τον τίτλο του ΜVP, τον οποίο πολύ θέλει να πάρει φέτος, τόνισε πως κατά τη γνώμη του έπρεπε να του έχει απονεμηθεί ο τίτλος πάνω από τέσσερις φορές: "Θα έπρεπε να έχω πάνω από τέσσερα, αλλά δεν το σκέφτομαι και θα κάτσω να κλάψω γι' αυτό. Προσπαθώ κάθε χρόνο να είμαι ο πολυτιμότερος ή τουλάχιστον να είμαι στη συζήτηση για τη διάκριση αυτή. Είναι σημαντικό και για έναν παίκτη που βρίσκεται στα 36 του. Είναι μια αναγνώριση στον καλύτερο παίκτη της σεζόν. Αυτό που εγώ θέλω είναι να συνεχίσω να παίζω σπουδαίο μπάσκετ και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος".

O συμπαίκτης του, Κάιλ Κούζμα, πάντως το πήγε ένα (και δύο) βήμα παραπάνω και τόνισε πως ο "βασιλιάς" θα έπρεπε να έχει οχτώ MVP μέχρι τώρα στην καριέρα του: "«Το βραβείο του MVP έχει να κάνει πολύ με πολιτική. Ο ΛεΜπρόν θα έπρεπε να έχει πάρει το βραβείο για τουλάχιστον 8-10 φορές. Όλοι το ξέρουν αυτό». Η τελευταία φορά που ο Τζέιμς αναδείχθηκε MVP ήταν το 2013. Οι άλλες χρονιές ήταν το 2009, το 2010 και το 2012.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ