18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΛεΜπρόν: «Η αποχώρηση του Ίρβινγκ ήταν η αρχή του τέλους…»

Οι Καβαλίερς δεν είναι πια... ίδιοι χωρίς τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ, με τον «Βασιλιά» να αναγνωρίζει την αγωνιστική κάθοδο μετά τη μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του, στους Σέλτικς.

Η ιστορία των Κλίβελαντ Καβαλίερς έμελλε να αλλάξει το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον Κάιρι Ίρβινγκ να πηγαίνει στους Μπόστον Σέλτικς, ύστερα από μια ανταλλαγή με βασικούς πρωταγωνιστές αυτόν και τον Αϊζέια Τόμας. Οι «Κέλτες» ισχυροποιήθηκαν ακόμη περισσότερο κι έγιναν πρωταγωνιστές, ως κερδισμένοι της ιστορίας, ενώ οι «Ιππότες» δεν έχουν πια ούτε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, μαραζώνοντας εκ νέου.

«Όταν ο Κάιρι έγινε ανταλλαγή, ήταν η αρχή του τέλους για όλα. Όλοι το ξέρουν αυτό», παραδέχθηκε σε συνέντευξή του ο ίδιος. Παράλληλα, μίλησε για την... περίεργη κατάσταση στο Κλίβελαντ, θεωρώντας πως ο Τζένεραλ Μάνατζερ, Κόμπι Άλτμαν, επισκιάστηκε από τον ιδιοκτήτη, Νταν Γκίλμπερτ, στην αποτυχημένη προσπάθεια να μείνει ο «Βασιλιάς». «Καταλαβαίνεις, ότι δεν παίρνεις τίποτα από τον Κόμπι, που έγινε τότε GM, αλλά σε αυτό το σημείο, συνειδητοποιείς πως δεν ήταν ο μόνος που έτρεχε την ομάδα», είπε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ