22.7 C
Athens
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Λεμπρόν: «Είμαι ο κορυφαίος όλων των εποχών» (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς βρέθηκε το 2016 να θεωρεί πως είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στο ΝΒΑ. Δεν διευκρίνισε εάν αναθεώρησε, αλλά και μόνο η αποκάλυψή του για τα συναισθήματά του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς πριν από δύο χρόνια προκάλεσε σε πολλούς εντύπωση.

Ο «βασιλιάς» μίλησε στην αφιερωματική σειρά «More Than An Athlete» του ESPN και, ανήμερα των 34ων γενεθλίων του, αποκάλυψε πως όχι πολύ καιρό πριν αισθάνθηκε ως ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του «μαγικού κόσμου». Ήταν το 2016, όταν ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε τους εκπροσώπους του Οχάιο στη νίκη επί των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στους τελικούς του ΝΒΑ και κατέκτησαν τον τίτλο με 4-3, αν κι είχαν βρεθεί αρχικά πίσω στη σειρά με 3-1. «Ήμουν πραγματικά εκστασιασμένος λόγω των 52 ετών που είχε να δει τίτλο το Κλίβελαντ. Το πρώτο κύμα συναισθημάτων ήταν όταν όλοι με είδαν να κλαίω για όσα πράγματα πήγαιναν άσχημα στο Κλίβελαντ. Και τότε σκέφτηκα ότι είμαι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών», θυμήθηκε ο Αμερικανός σούπερ σταρ.

«Ο τρόπος που κάναμε την ανατροπή, κόντρα στη σπουδαιότερη ομάδα που δημιουργήθηκε ποτέ, ήταν μία από τις ελάχιστες στιγμές στην καριέρα μου που με έκανε να σκεφτώ ότι έκανα κάτι το ξεχωριστό», συμπλήρωσε γεμάτος ειλικρίνεια ο Λεμπρόν Τζέιμς.

https://www.youtube.com/watch?v=87AIZBYuIXY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ