18.1 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Λεμπρόν: «Απέχουμε πολύ από τους Ουόριορς» (pics)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έγιναν ξαφνικά η ομάδα που θα μπορέσει να «χτυπήσει» τον τίτλο στο ΝΒΑ, όπως εξήγησε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο ερχομός του «βασιλιά» στην «πόλη των αγγέλων» έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων. Ο 33χρονος φόργουορντ όμως, στην πρώτη Media Day ως «λιμνάνθρωπος» η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του UCLA, ξεκαθάρισε πως απέχουν πολύ από το επίπεδο των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχουμε πολύ δρόμο για να φθάσουμε στο επίπεδο των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Εκείνοι μπορούν να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν πέρυσι, ενώ εμείς αρχίζουμε από το σημείο μηδέν. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε για το τι κάνουν εκείνοι, είναι μαζί πολλά χρόνια τώρα».

Οι προσδοκίες είναι υψηλές, αλλά ο ίδιος δεν αγχώνεται. «Προσωπικά, σε αυτό το σημείο της καριέρας μου τίποτα δεν με γεμίζει πλέον με πίεση», παραδέχθηκε, για να εξηγήσει τι θα πρέπει να κάνει -μαζί με τους συμπαίκτες του- ώστε να έχουν μια καλή σεζόν: «Θα χρειαστεί να μάθουμε ο ένας τον άλλο, θα υπάρξουν και κακές στιγμές, όπως και καλές. Εάν, όμως, δουλέψουμε σκληρά και θυσιαζόμαστε ο ένας για τον άλλο, όλα θα γίνουν».

Η προετοιμασία των Λος Άντζελες Λέικερς, εν όψει του νέου πρωταθλήματος του ΝΒΑ, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (24/09). Το παρών στη Media Day έδωσε εντυπωσιακός αριθμός δημοσιογράφων, με το «βασιλιά» να κλέβει φυσικά την παράσταση.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ