23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

ΛεΜπρον : «Ελπίζω ότι θα αποσυρθώ στους Λέικερς» (vid)

Την θέλησή του να παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στο Λος Άντζελες και να αποσυρθεί ως παίκτης των Λέικερς, εξέφρασε ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Μιλώντας στο podcast "Smartless", στο οποίο ήταν καλεσμένος, ο "Βασιλιάς" Τζέιμς εξέφρασε τη θέλησή του να παραμείνει στους "Λιμνάνθρωπους" για όσο περισσότερο μπορεί, θέλοντας να κλείσει την καριέρα του στην πόλη και την ομάδα με την οποία κατέκτησε το τελευταίο, μέχρι στιγμής, πρωτάθλημα της καριέρας του. Ο Τζέιμς μάλιστα εξέφρασε και το γεγονός ότι θέλει να παίξει ακόμα αρκετά χρόνια μπάσκετ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον στο 36ο έτος της ηλικίας του

"Πραγματικά ελπίζω ότι θα κλείσω την καριέρα μου στους Λέικερς. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι τότε, τέσσερα, πέντε, έξι, επτά, όσα είναι. Ελπίζω ότι θα συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι. Αγαπάω τη ζωή στο Λος Άντζελες, η οικογένεια μου αγαπάει τη ζωή στο Λος Άντζελες. Το ότι είμαι σε μία ιστορική ομάδα όπως οι Λέικερς είναι κάτι ξεχωριστό. Είναι όπως και με το ότι βρίσκομαι στο Space Jam. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν δυνατό. Σκέφτεσαι τον Καρίμ, τον Μάτζικ, τον Ουίλτ, τον Τζέρι Ουέστ και τον Έλτζιν Μπέιλορ, τον Κόμπε, τον Σακίλ, όλους αυτούς. Η λίστα είναι ατελείωτη..."

https://twitter.com/Ballislife/status/1414665945499512832



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ