21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λεκαβίτσιους: «Θα μείνω και θα είμαι καλύτερος»

Για την προοπτική ανανέωσής του με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος σε συνέντευξή του στο λιθουανικό basketnews.lt, αναφέρθηκε στο οψιόν των «πρασίνων» και την... υπομονή που θα κάνει, μέχρι να μάθει αν συνεχίσει, ενώ κατέθεσε την άποψή του για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και για τη σχέση του με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αναλυτκά, όσα δήλωσε:

«Έχω υπογράψει συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει option για +1 χρόνο. Νομίζω πως θα με κρατήσουν για δεύτερη χρονιά. Πιστεύω πως θα είμαι ακόμα καλύτερος και όλα θα είναι διαφορετικά. Προς το παρόν δεν γνωρίζω κάτι με σιγουριά. Περιμένω την 1η Ιουλίου. Καταλαβαίνω πως όλα έχουν να κάνουν με την απόφαση του Παναθηναϊκού. Μέχρι σήμερα δεν με έχουν ενημερώσει, οπότε περιμένω»

Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την παρουσία του στην ομάδα: «Ξέρεις, το θέμα είναι πως δεν υπήρχαν συζητήσεις γι' αυτά στην ομάδα, μεταξύ των παικτών. Κανείς δεν μιλούσε γι' αυτά. Δεν αντιδράσαμε σε αυτό, προετοιμαζόμασταν για τον επόμενο αγώνα. Δεν έδωσα προσοχή σε όλα αυτά. Σε γενικές γραμμές, συνάντησα τον Γιαννακόπουλο μόνο δύο φορές. Δεν νομίζω πως ισχύουν οι φήμες ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω όλων. Θεωρώ πως είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Για τη συνεργασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ: «Ο Πασκουάλ μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είναι ένας προπονητής, που ετοιμάζει καλά την ομάδα πριν από τους αγώνες. Έχει τακτικό πλάνο και η ομάδα ετοιμάζεται στο μάξιμουμ. Αν τον συγκρίνουμε με τον "Σάρας" είναι αρκετά διαφορετικός. Ίσως έχουν ομοιότητες στις ασκήσεις τους, αλλά δεν μπορώ να κάνω μεγάλες συγκρίσεις. Μιλούσα στον κόουτς σαν να είναι φίλος μου. Ο Τσάβι είναι καλός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ