21.1 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Λειμάνις…το δυνατό χαρτί του Σορώτου

Μπορεί ο Κόροιβος να γνώρισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, χάνοντας χθες (26/9) στην Θεσσαλονίκη από το Ανατόλια με 106-104 μετά από 60 αγωνιστικά λεπτά, αλλά ο Κώστας Σορώτος μπορεί να αισθάνεται άνετα έχοντας στις τάξεις της ομάδας του τον Λετονό γκαρντ, Τομς Λειμάνις.

Συνήθως οι περισσότεροι κοινοτικοί που έρχονται για να κάνουν την διαφορά στο πρωτάθλημα της Α2, δεν καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν, με την επιλογή τους τις περισσότερες φορές να αποτελεί λαχείο, και να κρίνει και πορείες προπονητών. Ωστόσο, ο Κώστας Σορώτος θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του 24χρονου αθλητή από την Βαλτική, ο οποίος αποτελεί το πρώτο βιολί στην επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Λειμάνις πέτυχε 42 πόντους με 2 τρίποντα στο παιχνίδι με το Ανατόλια, ενώ με 6/6 βολές έστειλε το παιχνίδι σε δυο ακόμη παρατάσεις, κάνοντας ότι περνούσε από το χέρι του για την πρόκριση. Συνολικά στα παιχνίδι με Πευκοχώρι, ΑΣ Καρδίτσας και Ανατόλια είχε 114 πόντους με 6 τρίποντα, έχοντας περισσότερους από τους μισούς του Κοροίβου, ο οποίος σε αυτά τα τρία παιχνίδια πέτυχε 204. Φυσικά, η παρουσία του θα κριθεί στο πρωτάθλημα της Α2, όπου και επικεντρώνεται πλέον η ομάδα της Αμαλιάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ