16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λειβαδάς: «Μπορεί να γίνει και ντέρμπι» (vid)

Την αδύναμη Χαλκηδόνα θα υποδεχθεί ο πρωτοπόρος Χαρίλαος Τρικούπης και, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει σύμφωνα με το Χρήστο Λειβαδά.

Με την καθιερωμένη πρωινή χαλαρή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο (13/01) η προετοιμασία του συγκροτήματος του Μεσολογγίου για τον κυριακάτικο (14/01, 17.00) εντός έδρας αγώνα του, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής. Ο κόουτς Δημητριάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ντίνο Σταυρόπουλο και ο Σωτήρη Ντόβα, περιμένει όμως τη δυναμική στήριξη των φιλάθλων τους.

Εξάλλου, με ανακοίνωσή τους από το Χαρίλαο Τρικούπη: «Έκκληση στο φίλαθλο κοινό της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής κάνουν το προπονητικό επιτελείο και οι παίχτες της ομάδας μας να γεμίσει αύριο το γήπεδο στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της νέας χρονιάς και να δώσει την απαραίτητη ώθηση για τη νίκη». Δηλώσεις στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας στο Youtube έκανε ο Χρήστος Λειβαδάς και συνέστησε προσοχή, παρά τη χαμηλή βαθμολογική θέση της Χαλκηδόνας (3-9). Αναλυτικά όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί…

https://www.youtube.com/watch?v=25zeinXO4ek



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ