18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λεγκίκας: “Φέτος θα είναι η χρονιά μου”

Ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό που τον ανάγκασε να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ο Δημήτρης Λεγκίκας επιστρέφει στα παρκέ και δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ. Τόσο η ΚΑΕ Λαύριο όσο και ο ίδιος ο παίχτης θέλησαν μέσα από σχετική ανακοίνωση να εκφράσουν τη χαρά τους για τη μεγάλη επιστροφή του 22χρονου φόργουαρντ στην ενεργό δράση.

"Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Δημήτρη Λεγκίκα στην αγωνιστική δράση, ολοκληρώνεται. Και μάλιστα πολύ νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις! Η τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλαν από κοινού, ο Έλληνας φόργουορντ και το ιατρικό επιτελείο του Λαυρίου, απέδωσε καρπούς και έτσι ο "Λέγκι" θα δώσει το "παρών" στην προετοιμασία της ομάδας" ανέφερε η ΚΑΕ στη σχετική της ανακοίνωση, ενώ με τη σειρά του ο Δημήτρης Λεγκίκας δήλωσε:  "Θέλω να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας και στο ιατρικό επιτελείο που ήταν δίπλα μου και με φρόντισαν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου. Ο Dr Μελάγιες, ο φυσιοθεραπευτής κ. Παπαμανώλης, ο γυμναστής μας κ. Ντάκουλας, όλοι, είναι κορυφή!

Επιστρέφω και νιώθω πιο δυνατός από πριν! Νιώθω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου… Και αυτό οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά μαζί μου για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε… Σας ευχαριστώ και πάλι!

«Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! Ήταν μια δύσκολη στιγμή αλλά την αφήνω πίσω μου. Θα ανακτήσω το χαμένο έδαφος και θα βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να επιστρέψω δριμύτερος".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ