19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λεγκίκας: “Πέρασα δύσκολα, αλλά γύρισα”

Ο αγώνας στο ΟΑΚΑ όδευε προς το τέλος του, όλα είχαν κριθεί, καθώς η ΑΕΚ είχε εξασφαλίσει μεγάλη διαφορά, ωστόσο ένα καλάθι που πέτυχε παίκτης του Λαυρίου πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον πάγκο της ομάδας. Ο λόγος; Σκόρερ ήταν ο Δημήτρης Λεγκίκας, ο οποίος έπαιξε το Σάββατο για πρώτη φορά μετά από απουσία δέκα μηνών λόγω σοβαρού τραυματισμού. 

Επέστρεψε γερός, μπήκε στον αγώνα και έπαιξε και μετά το τέλος και την αποθέωση της οποίας έτυχε από τους συμπαίκτες του, δήλωσε στον Cosmote TV: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το επιτελείο του Λαυρίου, τον Ζακ Μελάγες, τον γιατρό, τον Μάνο Παπαμανώλη, τον φυσιοθεραπευτή. Τον κόουτς, τον πρόεδρο, όλο το Λαύριο, δεν ξέρω τι πραγματικά να πω. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, την οικογένειά μου, όσους με στήριξαν. Ευχαριστώ για όλα.

Πέρασα δύσκολα για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, τα χρωστάω όλα σε συγκεκριμένους ανθρώπους που με στήριξαν. Ο κόουτς με στήριξε από την αρχή, δεν με άφησε μετά τον τραυματισμό. Έμεινα στην ομάδα, με περίμενε. Θα τα δώσω όλα, όλα. Και για την ομάδα και για εμένα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ