15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λείπει ο Γιάννης, χορεύει ο Γιανγκ! (vids)

Με ένα απίστευτο καλάθι του Τρέι Γιανγκ, οι Χοκς κέρδισαν σε ένα συγκλονιστικό ματς με 136-135 τους ελλιπείς και δίχως Αντετοκούνμπο Μπακς, σε ένα αποτέλεσμα... για το ονόρε.

Οι Ατλάντα Χοκς παίζουν για την τιμή τους εδώ και καιρό, κερδίζοντας την εκτίμηση απάντων στο ΝΒΑ. Αυτό συνέβη και στο ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς, όπου πάλεψαν απέναντι σε μια ομάδα, από την οποία έλειπαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον, ο Έρικ Μπλέντσο, ο Πάου Γκασόλ και αρκετοί άλλοι, αλλά ήταν ανταγωνιστική, ώσπου τη «σκότωσε» ο Τρέι Γιανγκ, χαρίζοντας την νίκη στα «Γεράκια» με ένα φοβερό καλάθι στη λήξη της παράτασης για το 136-135.

Για να γίνει αυτό, βέβαια, έπρεπε πρώτα να σώσει τους γηπεδούχους ο Άλεξ Λεν, σκοράροντας τρίποντο για το 122-122 της κανονικής διάρκειας, σε μια κορυφαία του εμφάνιση με 23 πόντους, όσους είχε και ο Τζον Κόλινς μαζί με 12 ριμπάουντ. Τον τελευταίο λόγο, όμως, είχε ο νεαρός τους ηγέτης, που τελείωσε με 12 πόντους και 16 ασίστ. Για τα «Ελάφια», ο Στέρλινγκ Μπράουν εντυπωσίασε με 27 πόντους, ενώ 15 πόντους με 16 ριμπάουντ σημείωσε ο Μπόνζι Τζόνσον.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ