16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λαύριο: Όλα για την πρόκριση (vid)

Το Λαύριο παίζει σήμερα τα ρέστα του για να προκριθεί στην επόμενη φάση του BCL. Για να γίνει αυτό ο ευκολότερος δρόμος και χωρίς να εξαρτάται από κάποιο άλλο αποτέλεσμα είναι να επικρατήσει της Ουνικάχα Μάλαγα. Το τζάμπολ θα γίνει στις 19.30 στο ΣΕΦ και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό σε ποια χέρια θα πάει  το τελευταίο εισιτήριο που είναι διαθέσιμο στον Γ’ Όμιλο για το επόμενο βήμα στο Basketball Champions League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη αν φύγει νικήτρια από το γήπεδο θα έχει περάσει στην επόμενη φάση. Υπάρχει όμως και ένα ακόμη σενάριο που θα τον κρατήσει στην Ευρώπη: Αν ηττηθεί από την Ουνικάχα και ταυτόχρονα ηττηθεί η Νίζνι από την Ντιζόν. Το σενάριο που απεύχεται η ελληνική ομάδα είναι να ηττηθεί από την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα να νικήσει η Νίζνι την Ντιζόν.

Η Ουνικάχα Μάλαγα είχε επικρατήσει του Λαυρίου με 86-70 με τους Κάρτερ (21), Λιούις (14), Κακλαμανάκης (12) να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των σκόρερ για την ελληνική ομάδα. Ο Τιμ Αμπρομάιτις ήταν ο MVP της ισπανικής ομάδας με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Οι Ισπανοί έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο και μια θέση στους 16 της διοργάνωσης, ενώ η Ντιζόν έχει τσεκάρει το εισιτήριο για τα play in του BCL εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Ζουράποβιτς, Κρέιτς, Μπάκι

Tο πρόγραμμα

19.30 Λαύριο-Ουνικάχα Μάλαγα

19.30 Νίζνι Νόβγκοροντ-Ντιζόν

Η κατάταξη

1.Ουνικάχα Μάλαγα 4-1

2.Ντιζόν 3-2

3.Λαύριο 2-3

4.Νίζνι 1-4

*Η Μάλαγα έχει προκριθεί στους 16, η Ντιζόν έχει προκριθεί στα play in.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ