13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λαύριο-Παναθηναϊκός: Μια ψυχωμένη ανατροπή! (vids)

Το Λαύριο παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στην λήξη του τρίτου δεκαλέπτου κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση, οπού μάλιστα κατόρθωσε να «κλέψει» και την νίκη. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έκανε ενα τρομερό τέταρτο δεκάλεπτο, έφερε τούμπα το ματς και το κέρδισε πανάξια στην παράταση. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής του Λαυρίου ήταν φυσικά ο Κάρτερ, ο οποίος με δικό του τρίποντο με 8,5 δευτερόλεπτα να απομένουν έστειλε το παιχνίδι στον έξτρα χρόνο.

Το Λαύριο μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, με πολλούς να πιστέυουν πως και ο δεύτερος τελικός έχει χαθεί για την ομάδα του Σερέλη, ωστόσο οι γηπεδόυχοι έβγαλαν ψυχή και παρά την διψήφια (-10) διαφορά που είχε χτίσει το «τριφύλλι» εις βάρος τους λίγο πριν λήξει και η τρίτη περίοδος, κατάφεραν να μετατρέψουν το 53-63 σε 81-81 και να πάρουν την νίκη στην παράταση. 

Εκτός απο τον Κάρτερ που πέρα απο το μεγάλο τρίποντο του στην λήξη της κανονικής διάρκειας σημείωσε και 20 πόντους, παρών φώναξε για άλλη μια φορά ο «συνήθης ύποπτος» Μουράτος με 19 πόντους.

Δείτε την φοβερή ανατροπή των γηπεδούχων:

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ