18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λαύριο: Ο Ντιαλό επιστρέφει (vids)

Το Λαύριο θα υποδεχθεί τη Μονακό στο κλειστό της Λαυρεωτικής, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και τις αυξημένες υποχρεώσεις του εντός κι εκτός συνόρων.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη προετοιμάζονται εντατικά για την καινούρια σεζόν, που εκτός από την Basket League θα τους βρει και στο Basketball Champions League. Το Σαββατοκύριακο (04-05/09) θα δώσουν το παρών στο ΣΕΦ για το τουρνουά «bwin tournament against COVID-19»,  με πρώτο αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ενώ την Τετάρτη (08/09, 19.00) θα υποδεχθούν τη Μονακό, η οποία έχει στις τάξεις της και τον Άλφα Ντιαλό.

https://www.youtube.com/watch?v=pyMzZkQuPxs

Η ανακοίνωση: «Την Tετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. το Λαύριο υποδέχεται την A.S. Monaco Basket στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας! Η A.S. Monaco αγωνίζεται φέτος στην EuroLeague και είναι η ομάδα στην οποία συνεχίζει την καριέρα του ο… «δικός μας» Alpha Diallo.

Εισιτήρια (γενική είσοδος): 10€. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (όσοι έχουν ανανεώσει ή κάνει προκράτηση για τη σεζόν 2021-22) με τα παραστατικά: πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, ενώ οι ανήλικοι προσέρχονται με δήλωση self-test. Η θέση σου στην κερκίδα σε περιμένει! Απέκτησε το δικό σου εισιτήριο διαρκείας!».

https://www.youtube.com/watch?v=Qydz1UADgs4

https://www.youtube.com/watch?v=N_1ZfL-2aEY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ