21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λαύριο : Με Τζόλο οι προπονήσεις

Ο Βαγγέλης Τζόλος αποτελεί έναν από τους κουρυφαίος γκαρντ που κυκλοφορεί ελεύθερος στις Εθνικές κατηγορίες, και αποτελεί στόχο αρκετών ομάδων που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο ίδιος ωστόσο θα ξεκινήσει συμμετάσχει στην προετοιμασία του Λαυρίου που ξεκινάει σήμερα (17/8), και θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί στο αντώτερο επίπεδο, και πιθανώς να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, η οποία έχει δείξει έμπρακτα ότι εμιστεύεται τους Έλληνες παίκτες.

Ο 30χρονος γκαρντ βρέθηκε την περσινή σεζόν στον Κόροιβο Αμαλιάδας, σε μια ουσιαστικά χαμένη σεζόν, ενώ μια χρονιά πριν ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, έχοντας 10,9 πόντους,  4,2 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ διαθέτει πολλές παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο των Εθνικών κατηγοριών, έχοντας αγωνιστεί σε Ερμή Αγιάς, Δόξα Λευκάδας, Κύμη, Εθνικό Πειραιά , Ίκαρο Καλλιθέας, Φιλαθλητικό και ΑΕΚ.

Έτσι. δεν αποκλείεται σε μια ομάδα με αυξημέμνες υποχρεώσεις και παίζοντας και στην Ευρώπη, ο Βαγγέλης Τζόλος να κερδίσει μια θέση στο Λαύριο της νέας σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ