16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λαύριο και… αύριο

Το Λαύριο θριάμβευσε εντός έδρας κόντρα στο Περιστέρι με 75-61, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League και πλέον έχει σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη βελτίωσε το ρεκόρ της σε 9-9 κι απέχει αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, καθώς βρίσκεται στην έκτη θέση και πλέον βρίσκεται σε θέση ισχύος ακόμα και για την είσοδό της στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν δεύτερη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα και φαίνεται ότι έμειναν στον θρίαμβο επί της Μπάμπεργκ και την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League. Το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου με ρεκόρ 11-7 είναι τέταρτο.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ολοκληρώθηκε με 19-19, οι γηπεδούχοι έσφιξαν την άμυνά τους και ξέφυγαν στο φινάλε του ημιχρόνου με 37-30. Η τρίτη περίοδος ανήκε κι αυτή στο Λαύριο που συνέχισε τη σπουδαία δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ και στο 30' ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου έγραφε 57-42. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν σερί 9-0 στα πρώτα λεπτά του τελευταίου κομματιού του παιχνιδιού και πλησίασαν 57-51, όμως οι παίκτες του Σερέλη βρήκαν τις λύσεις και πήραν τη νίκη με 75-61.

ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟΣ: Όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν για το Λαύριο σκόραραν εκτός από το νεαρό Δημήτρη Ερμείδη ο οποίος όμως μπήκε στο γήπεδο για τα τελευταία 35'' του αγώνα. Ο Ντέβιν Ντέιβις με 12 πόντους ηγήθηκε για τους νικητές, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ρακέτα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά... Οι γηπεδούχοι πήραν 30 πόντους από το «ζωγραφιστό», την ώρα που το Περιστέρι πέτυχε μόλις 15 κοντά στο καλάθι, ενώ είχε και κάκιστο ποσοστό στα σουτ τριών πόντων (5/25, 20%).

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ