21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λαύριο για τον… σχεδόν διαθέσιμο Φλόιντ

Μια μεταγραφή που θέλει και λίγη... ερμηνεία, καλοβλέπει το Λαύριο για να εξασφαλίσει τα νώτα του μέσα στη ρακέτα λόγω ενός προβλήματος που ταλαιπωρεί τον Ντέιβ Μπελ και είναι άγνωστο αν θα ξεπεραστεί έγκαιρα.

Ο Τζεχάιβα Φλόιντ φαίνεται ότι δεν βρίσκει ρόλο στον Προμηθέα Πάτρας και ο Χρήστος Σερέλης θεωρεί ότι ο παίκτης μπορεί να του προσφέρει πολλά σε περίπτωση που συναινέσουν οι Πατρινοί να τον αφήσουν να δοκιμάσει αλλού την τύχη του.

Η κρίσιμη λεπτομέρεια είναι ότι ο Φλόιντ είχε, έστω και μικρή, συμμετοχή στο Super Cup. Αυτή η διοργάνωση βάσει του κανονισμού μεταγραφών στον ΕΣΑΚΕ δεν θεωρείται μέρος του πρωταθλήματος, όπου ένας αλλοδαπός παίκτης δεν έχει δικαίωμα να πάρει μεταγραφή από μία ομάδα σε άλλη μέσα στην ίδια σεζόν.

Το θέμα είναι ότι οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στη νεοσύστατη διοργάνωση είχαν υπογράψει μια συμφωνία κυρίων, που την είχαν στείλει και στον ΕΣΑΚΕ, δεσμευόμενες ότι θα μετρούσαν τις αλλαγές για να μην έφερνε για παράδειγμα κάποιος δυο - τρεις ξένους μόνο για να πάρει το κύπελλο και μετά να τους έδιωχνε χωρίς να χρεωθεί αλλαγή.

Επειδή όμως ο κανονισμός είναι που έχουν υπογράψει όλες οι ομάδες και το κάθε Λαύριο δεν μπορεί να δεσμεύεται από μια συμφωνία άλλων, μάλλον αυτό το θέμα δεν θα υπάρξει αν προχωρήσει η ιστορία. Πιο πολύ την πιθανή εμπλοκή της Λάρισας θα πρέπει να έχουν κατά νου στην ομάδα της Αττικής, σύμφωνα με σενάρια που γράφτηκαν στον τύπο της Θεσσαλίας τις τελευταίες μέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ