17.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Λαύριο για πλέι οφ, Άρης εκτός τετράδας

Το Λαύριο νίκησε τον Άρη εντός έδρας με 75-70 κι ανέβηκε όγδοο και πλέον είναι έτοιμο για την πρώτη του συμμετοχή στα πλέι οφ, ενώ οι «κίτρινοι» έπεσαν στην πέμπτη θέση.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι για είκοσι λεπτά με τους δύο αντίπαλους να συμβαδίζουν στο σκορ. Ωστόσο στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη κατόρθωσαν να κυριαρχήσουν και να ξεφύγουν. Στον αντίποδα, οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να επιστρέψουν, αλλά τα περίμεναν όλα από τον Ουίλ Κάμινγκς. Ο Αμερικανός σταμάτησε στους 25 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος, καθώς έμεινε εκτός και ο νεοφερμένος Ζερμέιν Τέιλορ.

ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΕΡΙΑ: Ο Ντεμάριους Μπολντς πριν λίγους μήνες ήταν έτοιμος να φύγει από το Λαύριο. Τελικά έμεινε και στο παιχνίδι με τον Άρη έκανε μεγάλη εμφάνιση σταματώντας στους 22 πόντους κι οδηγώντας την ομάδα εκ του ασφαλούς στη νίκη. Εξαιρετικός και ο Μιχάλης Περράκης ο οποίος πέτυχε δώδεκα πόντους με τέσσερα τρίποντα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Άρης έχει πολλά προβλήματα, αλλά κανένα από αυτά δεν δικαιολογεί τα 21 λάθη σε σαράντα αγωνιστικά λεπτά. Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε μόνο 13 ασίστ, με την αναλογία να είναι εξαιρετικά κακή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.

Photocredits: Eurokinissi

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ