21.1 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Λαύριο – Απόλλων Πατρών 82-66: Άλλο επίπεδο η ομάδα του Σερέλη (pics)

Το Λαύριο ήταν ανώτερο από τον Απόλλωνα Πατρών και τον νίκησε εύκολα με 82-66 εντός έδρας για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη με αυτό το ροζ φύλλο αγώνα έφτασε στο 3-1 κι έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στον αντίποδα το συγκρότημα του Νίκου Βετούλα «έπεσε» στο 2-2, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια.

Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα, αυτός είχε τον χαρακτήρα ντέρμπι για ένα ημίχρονο. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 19-18 και στο ημίχρονο με 42-36. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν ολόκληρο το πρώτο αγωνιστικό εικοσάλεπτο δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το Λαύριο ξέφυγε στο 25' με 56-38 κι έμοιαζε να «καθαρίζει» το ματς. Ωστόσο ο Απόλλων Πατρών επέστρεψε με σερί 14-0 και μείωσε σε 56-52 στο 30'. Παρ' όλα αυτά η τελευταία περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους οι οποίοι έφτασαν στην άνετη νίκη με 82-66.

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ: Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ήταν αυτός ο οποίος ηγήθηκε για τους νικητές με 16 πόντους και είχε άξιο συμπαραστάτη του τον Κάρτερ με 13. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τσαλμπούρης, όμως ήταν σημαντικό το γεγονός ότι ο Μοντγκόμερι αποχώρησε  μεσοβδόμαδα ενώ και ο Μπάρφιλντ ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα αλλά δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το πιο σημαντικό στοιχείο της αναμέτρησης ήταν οι πόντοι από λάθη. Οι γηπεδούχοι σκόραραν 19 πόντους έπειτα από σφάλματα των αντιπάλων τους, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι βρήκαν όλους κι όλους 5.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ